Egy hete töltöttünk családunkkal és Mogyi kapitánnyal a tengeren. Felejthetetlen élmény volt számunkra a vitorlázás. A kapitány rendkívül felkészült , informált ,türelmes és kedves volt velünk. Reméljük , máskor is utazhatunk vele. Jó szelet és ilyen kapitányokat kívánunk mindenkinek a vitorlázáshoz!

Antal Mónika

Antal Mónika

Kedves Attila, A vitorlázás nagyon jól sikerült. Ahogy telefonon is egyeztettünk volt néhány probléma a hajóval, de Zoli kapitány mindent megoldott. Hihetetlenül türelmes, a szakmájában profi szakember. Hálásan köszönjük a szervezést! Éva

Marton Éva

Marton Éva

Gyönyörü, jól felszerelt, kényelmes és stabil sporthajó, kiválóan alkalmas könnyű siklásra és vitorlaszaggató hajózásra!!! Fergeteges napokat töltöttünk a vízen...meg most is hullámzik alattam a talaj :) Köszönöm a házigazdánknak!

Dr. Faragó Lajos

Dr. Faragó Lajos

Kedves Vitorlázók! Barátainkkal többször részt vettünk Németh Attila hajóskapitány által vezetett adriai vitorlástúrákon. Magabiztosan kezelte a hajót még a legnagyobb szélben (38 csomó) is és elsődlegesen az utasok biztonságát tartotta mindig szem előtt. Megköveteli a hajón a vendégek által is a fegyelmet, ami ilyenkor elengedhetetlen tartozéka egy ilyen vitorlás kirándulásnak. Nem csak a standard turisták által kedvelt, telitett üdülőhelyekre és látványosságokhoz vitt el minket, hanem az Adria egyedi, rejtett kis gyöngyszemeihez: Pucisca, Bobovisca falukba, Hvar sziget rejtett öbleihez. Csak ajánlani tudom másoknak is, ha nemcsak a szárazföldi Horvátországot akarja valaki ismerni, hanem a tenger, a szigetek világát megannyi csodájával és szépségével. Mi már 5 éve kérjük fel minden évben kis csapatunk vitorlással való kirándulásaihoz. Szerencsére ma már nem a gazdagok sportja, lehetősége ez a sport, baráti társaságoknak, családodnak is remek élmény, kikapcsolódás. Próbáld ki Attila Kapitányt, nem bánod meg! Ui.: az élelmezésére vigyázni kell, sokat eszik és pocakosodik!

Kilián Sándor, Boka

Kilián Sándor, Boka

2016 szeptemberében egy régi álmunk vált valóra, egy Adriai vitorlás túrán vehettünk részt. Az utazásunk csak 7 napig tartott, amely során sok szép szigetre sikerült eljutnunk. Egy más világot sikerült felfedezni, a hajó fedélzetéről. Jó volt más szemszögből nézni a tenger kékségét, és a szigeteken lévő kis falukat és városokat. Sokat fürödtünk a tengerben és ugráltunk a hajóról a vízbe. Attila a kapitányunk egy gyors talpaló oktatás után megengedte, hogy kormányozzuk a hajót, amit mi roppant mód élveztünk  Nagyon jól éreztük magunkat, csak kevés volt a 7nap. Biztos legközelebb is Őt választjuk kapitányunknak. Jó szelet kívánunk Attilának és utasainak.

Béla & Ibi

Béla & Ibi

A vitorlázás, maga egy szenzációs élmény. De egy hajó szűk méreteit tekintve, nem mindegy kivel megy az ember. Attilával bármikor újra indulnék. Nem azért, mert ügyesen irányít egy hajót. Nem azért, mert pontosan fel tuja mérni, a legénység „tudását”. Nem azért, mert a kikötőben is jó társ. Nem azért, mert érzi, kinek milyen segítség kell, és meg is adja. Bár mindegyik nagyon fontos. Hanem, mindezt egy nyugodt higgadt, de mégis elegáns módon teszi. Amikor tanítja a kezdőket, türelmes és az utolsó pillanatot is megvárja és ehhez bazi sok profizmus kell! Mivel többször voltam Vele… (baráti és családi vitorlázáson) így mindez nem lehet véletlen. Nagyon örülök, hogy megismerhettem, és megtisztelt barátságával!

Ábel Gyuri

Ábel Gyuri