Németh Attila, adriai hajós kapitány

2006 Októberében ismerkedtem meg az Adriai Vitorlázás örömeivel ekkor lettem a Vitorlázás és az Adria szerelmese. 2017.Oktober.21.-én Tengeri Lovag Jelölést kaptam Biográdban.

Az utasaim és  saját magam illetve a hajó biztonsága érdekében az útjaim mellett minden évben plusz tréningeken veszek részt.

Azoknak ajánlom magamat akik szeretnék kipróbálni a nyaralás ezt a fajtáját vagy csak a vitorlázás iránt érdeklődnek és nem rendelkeznek hajóvezetői jogosítvánnyal. A túráim során egy olyan életre szóló, különleges élményben lehet részed melyet egy parton töltött nyaralás nem tud nyújtani

Küldetésem célja…

…hogy minél több embert a legnagyobb biztonságban, felejthetetlen vitorlás élményben részesítsek,luxszus körűlményekben szabadságuk ideje alatt. Megfizethető áron!

A Horvátországi Adrián.

Rólunk mondták...

2016 szeptemberében egy régi álmunk vált valóra, egy Adriai vitorlás túrán vehettünk részt.
Az utazásunk csak 7 napig tartott, amely során sok szép szigetre sikerült eljutnunk. Egy más világot sikerült felfedezni, a hajó fedélzetéről. Jó volt más szemszögből nézni a tenger kékségét, és a szigeteken lévő kis falukat és városokat. Sokat fürödtünk a tengerben és ugráltunk a hajóról a vízbe.

Attila a kapitányunk egy gyors talpaló oktatás után megengedte, hogy kormányozzuk a hajót, amit mi roppant mód élveztünk  Nagyon jól éreztük magunkat, csak kevés volt a 7nap. Biztos legközelebb is Őt választjuk kapitányunknak.

Jó szelet kívánunk Attilának és utasainak.

Béla & Ibi

Kilián Sándor, Boka

Kedves Vitorlázók!

Barátainkkal többször részt vettünk Németh Attila hajóskapitány által vezetett adriai vitorlástúrákon.

Magabiztosan kezelte a hajót még a legnagyobb szélben (38 csomó) is és elsődlegesen az utasok biztonságát tartotta mindig szem előtt. Megköveteli a hajón a vendégek által is a fegyelmet, ami ilyenkor elengedhetetlen tartozéka egy ilyen vitorlás kirándulásnak.
Nem csak a standard turisták által kedvelt, telitett üdülőhelyekre és látványosságokhoz vitt el minket, hanem az Adria egyedi, rejtett kis gyöngyszemeihez: Pucisca, Bobovisca falukba, Hvar sziget rejtett öbleihez.

Csak ajánlani tudom másoknak is, ha nemcsak a szárazföldi Horvátországot akarja valaki ismerni, hanem a tenger, a szigetek világát megannyi csodájával és szépségével. Mi már 5 éve kérjük fel minden évben kis csapatunk vitorlással való kirándulásaihoz.
Szerencsére ma már nem a gazdagok sportja, lehetősége ez a sport, baráti társaságoknak, családodnak is remek élmény, kikapcsolódás.

Próbáld ki Attila Kapitányt, nem bánod meg!
Ui.: az élelmezésére vigyázni kell, sokat eszik és pocakosodik!