Hajó bérlés horvátországban!

Hajó bérlés horvátországban!

Hajó bérlés Horvátországban!

Képzeljen el egy tökéletes nyaralást. Most képzelje el magát egy hajón Horvátországban, miközben új helyeket fedez fel, finom ételeket fogyaszt és kiváló minőségű bort iszik, vitorlázik 1000 sziget között. új élményekkel gazdagodik minden "kantonban". Nálunk egy hajó bérlése csak néhány e-mailre/kattintásnyira van, garantáltan a legjobb áron, egy tökéletes vitorlás nyaraláshoz. A mai blogban egy tipikus adriahajózásos, vitorlás hét tapasztalatait írjuk le. Egy rövid blogban végigvezetjük Önt a kölcsönzéstől az utazás végéig.

Vitorlás bérlés Horvátországban

Az első lépés egy hajó keresése az adriahajozas.hu oldalon. Mindig azt tanácsoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk,és segítünk mindenben, a hajó kiválasztásától, útvonaltól kezdve a tanácsokig, hogy mit vigyen magával és mire számíthat.

Adria hajózás vitorlás kaland

Ha lefoglalta utazását, az Adrián, a hajó várja Önt! A hajóra érkezésekor, a Charter cég egy tagja fogja köszönteni a bérelt hajója végén.

Mindig jó felbérelni egy kapitányt, bármennyire is tapasztalt a vitorlázásban, mert nagyobb szabadságot biztosít a horvátországi vitorlás nyaralás során.

Az indulás mindig különleges. Miközben élvezi a hajó első élményét, néhány ízletes horvát finomsággal a gyomrában, lassan kihajózik az indulási kikötőből, és elindul egy életre szóló kalandra. Röviddel azután, hogy elhalad az utazása első szigete mellett. A szél kitölti a vitorlákat és végigsiklik az Adrián. Egyszerűen leírhatatlan érzés.

Az első kikötőbe hamarabb érkezik, mint gondolná. Kidobja a farkötelet , és az út során először új helyre érkezik. Az itt (és az utazás összes többi célpontján) található úti célon első kézből tapasztalhatja meg az Adria gyönyörű természetét. Betekintést nyerhet a horvát szigetek különleges életmódjába. A klapa zene hallgatása és a helyi specialitások kipróbálása közben megismerheti a helyi kultúrát!

Az Adriai tenger első érintése is emlékezetes élmény. Bár már nagy valószínűséggel ismeri a szépségeit, a tengervíz hűsít és kellemes tapintása más, mint a vitorlázás, felejthetetlen élménye.

A tengeren töltött éjszakák csodálatosak! Buli a helyi klubokban, finom vacsora egy étteremben, vagy csak egy üveg bor, amit visszavisz magával a hajóra egy felejthetetlen estére a barátokkal. Éjszaka a tengeren a csillagokkal teli ég alatt, tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz.Valószínűleg ez az oka annak, hogy vendégeink nagy része visszajár, ami remek ötlet! A hajón való alvás valószínűleg kényelmesebb lesz, mint otthon! Minden hajó belseje a maximális kényelem érdekében lett kialakítva felszerelve mindennel, ami a gondtalan nyaraláshoz kell.

A vitorláson töltött nyaralás alatt sok gyönyörű helyet láthat, mint például a Kék -barlang, Kornati, Brijuni, Pakleni -szigetek ( attól függően,hogy honnan indul).Bárhová is megy, magába szívja a történelmet. Csodálatos épületeket, templomokat, katedrálisokat és falvakat kereshet fel.Természetesen élvezni fogja a sok strandot, öblöt, kikötőt és kis szigeti városokat. Másrészt a legjobb kirándulóhelyek várnak Önre!

Amikor a kaland véget ér, kipihentnek, feltöltöttnek érzi magát, és gazdagabb lesz számos új élményben.Ezenkívül ez az utazás még közelebb viszi a társaihoz, mert együtt mindent kipróbálnak, amit egy vitorlás nyaralás kínál.Nagyon nehéz leírni egy ilyen kalandot egy rövid blogban… De ha ez legalább egy lépéssel közelebb viszi a vitorlázáshoz, akkor teljesítettük a feladatunkat.

Lépjen kapcsolatba velünk, amikor készen áll, hogy megszervezhessük Önnek a lehető legjobb hajós vakációt Horvátországban!

Hozzászólások (0)

    Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Visual CAPTCHA